29

máj.

Az otthoni munkavégzés

Ki ne álmodna arról, hogy reggel felébred, megissza a kávéját és ahelyett, hogy elindulna az autójával a városi dugóban a munkahelyére, inkább leül a nappalijában vagy éppen a dolgozószobájában és neki áll a dolgozni?

20

máj.

Az egészségügy is a felhőbe költözik

A felhő alapú rendszer próbaüzemmódja már 2015 vége óta javában zajlik és 2016. június 1-jétől a hazai egészségügyi ellátók kötelesek  lesznek adatokat szolgáltatni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) rendszerébe.

05

máj.

Ikonok-Mi micsoda?

A következőkben egy kis barangolásra szeretném invitálni a kedves olvasókat, méghozzá a Microsoft ikonjainak világába fogunk ellátogatni. Nézzük meg mi micsoda, ugyanis nagyon sok helyen a Microsoft csupán az ikonjait jeleníti meg, ezért fontos, hogy tisztában legyünk azoknak a jelentésével.

11

máj.

Növekvő felhő használat a magyar KKV szektorban

A minap egy internetes portálon megjelent cikk szerint a hazai kis-és középvállalkozások közül az IT-technológiát használó cégek több mint a fele – 54 százaléka – használ jelenleg is valamilyen felhőszolgáltatást működése során. (2014-ben ez még csak 40 százalék körül mozgott.)

05

ápr.

Repítse vállalkozását a fellegekbe

Napjainkban igen nagy ütemben fejlődnek az úgynevezett felhőszolgáltatások. Már nem az a kérdés, hogy megéri-e válltani, hanem az, hogy mikor költözzön vállalkozása a felhőbe?
Az alábbiakban tekintse át, mikor és miért érdemes az Office 365-öt bevezetnie vállalkozása életébe.