Készítsen online közösségi hálózatot saját vállalkozásának.

A Yammer nem más, mint egy olyan online magánhálózat , melynek segítségével egyszerűen és biztonságosan oszthat meg információkat kollégáival , üzleti partnereivel. A felület, mint minden Office 365 szolgáltatás a legtöbb eszközről elérhető. Létrehozhat különböző tematikák szerint csoportokat, melybe kollégái beléphetnek. Minden munkatársnak lehetősége van hozzászólni egy-egy témához, követni tud bejegyzéseket, mely után a saját hírcsatornájában megjelennek az újdonságok.

A Yammer, mint magánhálózat

Minden felhasználó alapértelmezetten tagja a saját vállalati csoportjának. Korlátlan számú csoport létrehozható, ezek lehetnek nyilvánosak vagy személyesek is, ahová csak meghívóval lehet csatlakozni.

A Yammer csoportok

Minden csoporttag számára elérhető dokumentumok, csevegések megosztása lehetséges. A felület segítségével egyszerűvé válik az azonnali visszacsatolás, gyors problémamegoldás.

Követés, kedvelés

Követhet személyeket, bejegyzéseket. A követési csatornánkban, azaz a hírcsatornában minden számunkra érdekes bejegyzés megjelenik, így nincs szükség felesleges kattintásokra. A Tetszik gomb segítségével kinyilváníthatja véleményét a bejegyzésekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre