Mindig naprakész

Mindig a legfrissebb Office alkalmazások verzióját használhatja.

Új lehetőségek, új eszközök

Egy felhasználó akár 5 PC-n /Macen és 5 mobileszközön is elérheti fiókját.

Irodája mindenhová elkíséri

Munkáját ezentúl bárhonnan elvégezheti, ugyanis a felhőben működő Office mindenhol Önnel van.

Csökkentheti Költségeit

Egy előre meghatározott összegért megkapja a szoftvereket és nem kell a fizikai oldalával ,például karbantartással foglalkoznia.

Az Office 365 = a legújabb
és legfrissebb Office-alkalmazásokkal
és még sok minden mással!

 

 

Az Office 365 nem más, mint a Microsoft által üzemeltetett felhő alapú, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás. Középpontjában maga az Office –a rendkívül népszerű és jól ismert Office-alkalmazáscsomag- áll, amely már felhőszolgáltatásként is elérhető.

 
Mi is az a felhő?

Az Ön szervezetén kívül üzemeltetett, webalapú számítástechnikai szolgáltatás. Ennek igénybevételekor ahelyett, hogy Ön egy kiszolgálót üzemeltetne vállalkozásában, az informatikai infrastruktúrát egy harmadik fél üzemeltetni. Azaz Ön a Microsoft kiszolgálóin tárolhatja adatait, szoftvereit.

A szoftver segítségével azonnali hozzáférést kap a Microsoft Office új verzióihoz, amelyek szinkronizálódnak a különböző eszközök között is.
Ám az Office 365 ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetőek, az online értekezletektől a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

 
 
 
  • Nem kell többé új Office-verziót vásárolnia!
  • Egy felhasználó akár 5 PC-n vagy Macen is telepítheti.
  • Az Office okostelefonon, táblagépen és IOS eszközökön is használható.
  • A felhőbe való mentéssel a biztonsági mentés és a távoli hozzáférés is megoldható.Munkáját mostantól bárhonnan végezheti. Munkatársai bárhol is dolgozzanak, mindig a munkájukhoz szükséges fájlok és eszközök legfrissebb verzióit érhetik el, ráadásul gyakorlatilag bármilyen eszközről.

A kollégák közti hatékony együttműködést is segíti az Office 365, hiszen az üzleti levelezést, megosztott naptárakat, csevegő- és webkonferencia-szolgáltatást, valamint a felhőben tárolt legfrissebb dokumentumok elérését is biztosítja. Akár egyszerre is dolgozhatnak biztonságban együtt másokkal, mégis távol egymástól.

A hatékonyságnövelő felhőmegoldás bevezetése után Önnek költségei is jelentősen csökkeni fognak!

  • Csökkenő beruházási költségek: Az Office 365 havidíjas vagy éves előfizetéssel érhető el, az új szoftverekre jellemző jelentős induló költségek nélkül. A havi vagy éves díjon felül, Önnek nincs vele további költsége. A díjak összegéről bővebben az Árak menüpont alatt tájékozódhat.
  • Csökkenő hardver- és energiaköltségek: Nincs szüksége levelező-web- és dokumentumtároló szerverekre, így csökkentheti az energiaköltségeit is, illetve többet nem kell új szervergépeket vásárolnia.
  • A havidíjas konstrukció esetén , a szolgáltatás díja költségként leírható.

Személyre szabott ajánlatainkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Iratkozzon fel hírlevelünkre