A Microsoft Azure felhő
illetve az Office 365 irodai szolgáltatások
együttesen alkalmazva új távlatokat nyitnak
az Ön üzleti életében.

 

Az Azure nem más, mint a Microsoft felhőalapú platformja, mellyel gyorsabban fejlődhet és pénzt takaríthat meg. Az Azure-ral hatékonnyá és gazdaságossá válik az adattárolás, a biztonsági mentés és a helyreállítás. Optimális választás, hiszen mindenütt hozzáférhető.
Az Azure minden operációs rendszert, nyelvet és eszközt támogat.

 

  • Együttműködik a meglévő IT környezettel
  • Az adatok a legmagasabb szintű biztonságos környezetbe kerülnek
  • Csak a használt erőforrások után kell fizetni

 

Igény szerint méretezhető, így csak a ténylegesen felhasznált egységeket kell kifizetnie.

 Az Azure utólagos elszámolású szolgáltatásai igény szerint, gyorsan méretezhetők, így csak a ténylegesen felhasznált egységekért kell fizetni. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően mindig utolérhetetlen ár-teljesítmény arányt tapasztalhat.

 

 

A garantált biztonságot  a katasztrófa-elhárítási tervek és az üzletmenet-folytonossági terv biztosítja.

 

Tudta ?

A Microsoft elkötelezte magát, az iparágban elsőként, az ügyféladatok védelme mellett.
Felhőszolgáltatóként a Microsoft kapta meg először az EU adatvédelmi hatóságainak elismerését az EU szigorú adatvédelmi törvényeinek betartásáért. A Microsoft a jelentős felhőszolgáltatók közül elsőként fogadta el az új nemzetközi felhő-adatvédelmi szabványt is (ISO 27018). Továbbá létrehozták az Azure Government szolgáltatást, amely az Azure különálló verziójaként az USA közszolgálati intézményeinek szigorú megfelelőségi követelményeinek kíván eleget tenni.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre