29

máj.

Az otthoni munkavégzés

Ki ne álmodna arról, hogy reggel felébred, megissza a kávéját és ahelyett, hogy elindulna az autójával a városi dugóban a munkahelyére, inkább leül a nappalijában vagy éppen a dolgozószobájában és neki áll a dolgozni?

Az Office 365 segítségével minden eddiginél könnyebben megvalósítható az otthonról való munkavégzés.
A Microsoft által végzett kutatásból kiderült, hogy látványos növekedésnek indult azoknak a hazai kis- és középvállalkozásoknak az aránya, amelyeknél adott a távoli munkavégzés lehetősége.
Azt is leírták az eredmények vizsgálata során, hogy ma már ez nem azt jelenti, hogy egy pendrivera a dolgozók rámentik a szükséges fájlokat, hanem igénybe veszik a felhőszolgáltatások adta lehetőségeket, melyeknek segítségével adataikat online bárhonnan elérhetik gyakorlatilag bármilyen platformon, legyen az laptop, tablet vagy éppen egy okostelefon.
A cikkből egyébként az is kiderült, hogy az emberek nagyrésze nincsen tisztában azzal, hogy mit is jelent a „felhő”!
A felhő nem más, mint a szervezeten kívül üzemeltetett, webalapú számítástechnikai szolgáltatás. Ennek igénybevételekor ahelyett, hogy Ön egy kiszolgálót üzemeltetne vállalkozásában, az informatikai infrastruktúrát egy harmadik fél üzemeltetni.

“ Lássuk, milyen előnyei vannak annak, ha Ön az Office 365 valamely csomagját használva otthonról dolgozik! ”

Véleményem szerint a legelőnyösebb az, hogy egy felhasználó akár 5 PC-n vagy Macen is telepítheti azt a csomagot, melyre előfizetett.
Amellett, hogy minden eszközön, amelyre telepítette az Office 365-ös csomagot ugyan úgy hozzáfér dokumentumaihoz, fontos az is, hogy minden felületen ugyanabban a minőségben tud dolgozni. Ha offline üzemmódban dolgozik a változások az online üzemmódba kerülés után azonnal szinkronizálódnak , így mindig az éppen aktuálisan legfrissebb verzióval tud dolgozni.

A második legkiemelkedőbb előnye az Office 365-nek az, hogy otthonában is Önnel lehetnek munkatársai. A számos csevegési lehetőség segítségével hatékonyan tudnak együtt működni akkor is, ha nem egy irodában vannak.
Az üzleti levelezés, a megosztott naptárak, a csevegő- és webkonferencia-szolgáltatások mind elősegítik azt, hogy folyamatosan kapcsolatban legyenek, sőt akár egyszerre dolgozhatnak biztonságosan ugyanazon a dokumentumon.

Láthatjuk tehát, hogy mennyivel egyszerűbbé válhat az Office 365 segítségével az, hogy Ön gond nélkül otthonról ugyanolyan minőségben dolgozhasson. Tegye meg az első lépést és fizessen elő minél hamarabb az Office 365 bármely csomagjára!


Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk!  
Elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Last modified on hétfő, 30 május 2016 09:55