05

máj.

Ikonok-Mi micsoda?

A következőkben egy kis barangolásra szeretném invitálni a kedves olvasókat, méghozzá a Microsoft ikonjainak világába fogunk ellátogatni. Nézzük meg mi micsoda, ugyanis nagyon sok helyen a Microsoft csupán az ikonjait jeleníti meg, ezért fontos, hogy tisztában legyünk azoknak a jelentésével.

 

 

ACCESS

Adatok kezelése magasabb szinten.Egyszerűen létrehozhatja saját adatbázis-alkalmazásait olyan formátumokban, amelyek a legjobban szolgálják vállalkozása igényeit.

Gyorsan létrehozhat egyéni appokat, és ehhez nem is kell fejlesztőnek lennie!

 

 

EXCEL

Az összefüggések az adatokban rejlenek
A már megszokott táblázatkészítés mellett számos új funkció érhető el.

A dokumentumokat munkahelyén, otthonában vagy akár útközben is áttekintheti és szerkesztheti.

 

 

INFOPATH

Gazdagon formázott űrlapmegoldásokat készíthetünk. Az InfoPath öt előre elkészített üzleti űrlapsablont tartalmaz, köztük költségelszámolási, állapotjelentési és eszköznyilvántartási űrlapsablont.

Az elkészült űrlapokat egyetlen kattintással közzéteheti.

 

 

LYNC

Lync-értekezlet ütemezéséhez használja az Outlook 2013-at vagy az Outlook Web Appot, automatikusan megjelenik egy hivatkozás az összehívásban, amellyel a felhasználók bekapcsolódhatnak az értekezletbe.

 

 

ONENOTE

A OneNote a legkülönbözőbb információk rögzítésére, tárolására és megosztására szolgáló digitális jegyzetfüzet.
A OneNote-ban könnyedén saját OneDrive-fiókjába vagy szervezete webhelyére mentheti fájljait.

 

 

OUTLOOK

Minden eszközöddel kapcsolatban maradhatsz, és használhatod a hatékony rendszerező eszközöket, valamint a Microsoft-alkalmazásokat és -szolgáltatásokat tartalmazó programcsomagot.

Egy bejelentkezés az e-mailhez, a OneDrive-hoz és egyebekhez.

 

 

POWERPOINT

Profi PowerPoint bemutatók készíthetőek el, akár másodpercek alatt. Áttekinthető és alkalmas a táblaszámítógépeken és telefonokon való használatra is.

Küldhet a diákra mutató hivatkozást, vagy élő Lync-értekezletet indíthat

 

 

PROJECT ONLINE

Egyszerűvé teheti a projektvezetést, és gyakorlatilag bárhonnan együttműködhet a projektmenedzsereknek, projekttagoknak és döntéshozóknak készült megfelelő eszközökkel.

Office 365-ben segíti a projektportfólió-kezelést és a mindennapi munkát.

 

 

PUBLISHER

A Microsoft Office Publisher kifejezetten cégbemutatási célra tervezett brosúrakiadványokat tartalmaz.új módszereket kínál a képekkel végzett munkára: át lehet őket helyezni, fel lehet őket cserélni, az új képi és szöveges effektusokkal pedig vizuálisan vonzóbbá tehetők a kiadványok.

Megkönnyíti a több képpel egyidejűleg végzett munkát.

 

 

VISIO

A Visióval sokféle rajz készíthető, hálózati diagramoktól a naptárakig, illetve irodai elrendezésektől a folyamatábrákig.Ezzel a könnyen alkalmazható diagramkészítési megoldással egyszerűsítheti és megjelenítheti az összetett információkat.

A valóság egy szeletének vizuális megjelenítése.

 

 

WORD

A világ legnépszerűbb szövegszerkesztő programja, kevesebb menüvel a könyebb kezelhetőségért. A Word használatával Ön és a csapata valós időben társaloghatnak, együttműködhetnek és közösen szerkeszthetik a dokumentumait.

1 TB OneDrive-tárterület a felhőben – bármikor hozzáférhet fontos fájljaihoz.

 

 

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk ! 

Elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Last modified on csütörtök, 12 május 2016 13:09