31

márc.

Fél a felhőben tárolt adatoktól? Már használja!

A Gmail, Hotmail, Freemail vagy ehhez hasonló, böngészőalapú levelezőrendszerek jól szemléltetik a felhőalapú szolgáltatások lényegét. Ezeknél mind a leveleink, névjegyeink , egyéb dokumentumaink és maga a levelezőrendszer is egy távoli szerveren futnak.
Bármikor, bárhonnan, mindannyian akár többfajta eszközről, legyen az PC, okostelefon vagy éppen táblagép elérhetjük, használhatjuk.

A technikai fejlődésnek köszönhetően ma már Ön is tárolhatja a felhőben adatait, megkímélve vállalkozását a nagyobb beruházásoktól. A drága, magas fenntartási költségekkel járó saját üzemeltetésű rendszerek helyett, igénybe tudja venni a Microsoft által nyújtott szolgáltatásokat. Ez azt jelenti, hogy a saját szervergépek helyett a Microsoft szerverfarmjában , maximális adatbiztonság mellett tárolhatja dokumentumait.
Az Office 365 nyújtotta szolgáltatásokkal Ön optimalizálhatja erőforrásai használatát, ugyanis segítségévek csökkenthető az IT infrastruktúrára fordított pénz. Nem kell többé új szoftvereket vásárolnia, hiszen mindig a legfrissebb verziók lesznek elérhetőek a felhasználók számára.

Az Office 365 folyamatosan a legfrissebb verziót nyújtja, mindamellett, hogy állandóan változik a vállalatok igényeire hangolva.
Használja Ön is üzleti életében a legfejlettebb technológiát, kiszámítható havi költségek mellett!
Tegye vállalkozását mindig naprakésszé!

 

További kérdéseire szívesen válaszolunk ! 

Elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Last modified on kedd, 03 május 2016 12:56