01

ápr.

10 pont, miért éri meg Önnek az Office 365!

1.    Csökkenti, a vállalat költségeit
Nincs szükség saját szerverekre vagy azok bérlésére. Nem Önnek kell megoldani e szerverek energiafelhasználásának biztosítást, azaz csökkentheti közüzemi számláinak összegét is és még plusz hely is felszabadulhat irodájában.
Egy előre meghatározott összegért megkapja a szoftvereket és nem kell a fizikai oldalával ,például karbantartással foglalkoznia.Továbbá költségként leírhatóak a havidíjak.


2.    Előre látható költségek
Ön választhatja meg azt, hogy havi vagy éves díjszabást szeretne. A szolgáltatás ára a felhasználók számával arányos. Nem kell egyéb, rejtett költségekkel számolnia. Az árak a szerződés időtartamára rögzítettek.

3.    Méretezhető
Csupán annyi szoftvert kell megvásárolnia, amennyire valóban szüksége van. A felhasználók változásával arányosan aktiválhat illetve inaktiválhat is fiókokat. Nem szükséges minden számítógépre megvásárolni a drágább asztali szoftvereket.


4.    Csökkenő hardverigények
Önnek elegendő egyszerűbb, olcsóbb megoldásokat használnia, hiszen az adatok nem az Ön szerverein tárolódnak.


5.    Egyszerűbb üzemeltetés
A karbantartás és a mindennapi üzemeltetéssel járó feladatokat Ön helyett megoldják. Nincs szükség külön szakemberek alkalmazására vagy bérlésére.


6.    Mindig naprakész
Az Office 365 felhőalapú szolgáltatásának köszönhetően Ön mindig a legfrissebb verziójú alkalmazásokat használhatja. Nem kell többé új Office szoftvert vásárolni.


7.    Bárhol el tudja végezni a munkáját
Egyszerűbbé teszi az irodától távoli munkavégzést. Az Office 365 szoftver megvásárlása után, bármely eszközön elérhetőek ugyan azok a funkciók, mintha az irodájában a számítógépén dolgozna, legyen szó okostelefonról vagy éppen táblagépről. Az Online Office-nak köszönhetően Ön bárhol, bármikor létrehozhat vagy szerkeszthet dokumentumokat, melyeket azonnal el is tud menteni a OneDrive felhőalapú tárhelyre.


8.    Adatai mindig biztonságban vannak
Adatai mindvégig az Ön tulajdonában maradnak, mi csupán tároljuk azokat. A felhőben való tárolásnak köszönhetően nem kell többé biztonsági mentésekkel bajlódnia.


9.    Többet kap, mint egy egyszerű Office-csomag
Az Office asztali alkalmazásokon kívül, a szolgáltatás tartalmaz levelezőrendszer, a Skype vállalati verzióját, hatalmas tárhelyeket, saját belső webhelyek létrehozásának lehetőségét és még számos hasznos eszközt.


10.    Pénzügyileg garantált rendelkezésre állás
A Microsoft szolgáltatásszint-szerződés által pénzügyileg is garantálja a 99,9%-os rendelkezésre állást, így Ön biztos lehet abban, hogy az Office 365 nem hagyja cserben a mindennapokban.

 

További kérdéseire szívesen válaszolunk ! 

Elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Last modified on kedd, 03 május 2016 12:58